Mijn naam is Annemarie Koolstra en ik ben remedial teacher en kinder- en jeugdcoach. In de praktijk Truecolors begeleid ik kinderen en  jongeren (en hun opvoeders) die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

In 2000 ben ik een eigen praktijk voor remedial teaching gestart en was ik acht jaar intern begeleider op een basisschool. In mijn praktijk voor remedial teaching ben ik voornamelijk bezig met leerproblemen te behandelen. Maar een kind is meer dan zijn cognitieve ontwikkeling en door in gesprek te gaan met kinderen raakte ik geboeid door de belevingswereld van het kind en hoe die zich ontwikkelt. Dit was voor mij de motivatie om de praktijk uit te breiden met kindercoaching.

In 2009 ben ik de basis coachopleiding gaan volgen en heb me vervolgens gespecialiseerd in het coachen van kinderen en jongeren.

Naast de praktijk ben ik vier jaar dyslexiebehandelaar geweest en zorgarrangementen uitgevoerd op scholen. Vervolgens heb ik nog twee jaar voor de klas gestaan tot april 2022.

In 2021 ben ik gedebuteerd als schrijver van: Bas zoekt zin in zijn leven. Het is een roman (young adult) gebaseerd op mijn ervaringen met het werken met kinderen en jongeren.